Sprang första 2 milen på Lidingöloppet

Igår sprang jag som planerat första två milen på Lidingöloppet. Min sambo kom hem kvart över tre och jag satt i bilen på väg mot Lidingövallen strax därefter. Gick från Lidingövallen till starten på Koltorp vilket är ca 2 km.

Starten Lidingöloppet

Startade klockan 16:28 och började springa på i ett skönt tempo. Hade med mig min Uswe airborne 3 vätskeryggsäck med två liter vatten. Det gick ganska bra fast jag hade lite känningar i höger vad men det gick över så fort den blev varm. Försökte köra på ganska fort och hade planerat att springa i alla backar vilket jag också gjorde.

Klockan stannade på 1:53:57 och distansen blev 20.52 km. Snittpulsen hamnade på 163 vilket är precis i början på zon 3 för mig. Blev ett bra pass och idag känner jag mig lite trött i vaderna vilket inte är så konstigt men känner inte någon smärta så det verkar som kroppen håller ihop bra nu. Nästa helg blir det samma sträcka igen men troligtvis lite långsammare så jag hinner återhämta mig bra till loppet.

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Lidingöloppet, Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sprang första 2 milen på Lidingöloppet

  1. Pingback: Sista långpasset genomfört innan Lidingöloppet - Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.