Sprang sista milen på Lidingöloppet idag

Nu är det sex dagar kvar till Lidingöloppet och idag var jag och min kompis Lasse och sprang sista milen på Lidingöloppet.

Grönsta parkering

Grönsta parkering

Jag har fortfarande känningar i höftböjarna men det är betydligt bättre. Hoppas bara inte jag får något bakslag imorgon. Imorgon har jag även en tid bokad hos naprapaten. Får se vad han kan göra för magi med kroppen för att få den redo till på lördag.

Sista milen på Lidingöloppet

Sista milen på Lidingöloppet

Jag har alltid sett de sista 10 km på Lidingöloppet som väldigt tuffa och en ren plåga vilket gör att när man väl kommer till Grönsta gärde så har  jag haft en dålig mental bild av sista delen av banan. Nu när vi sprang denna idag och tyckte att det var kul och att det gick lätt så hoppas jag att jag kan ta med mig detta under loppet på lördag och få positiva tankar när jag kommer till Grönsta gärde. Målsättningen idag var bara att ta oss runt i ett behagligt tempo.

 

 

Enervit Carbo Flow

Enervit Carbo Flow
(Bild lånad av Enervit)

Inför loppet på lördag ska jag testa att ladda med en ny produkt från Enervit som heter Carbo Flow. Detta ska tydligen bidrar till att upprätthålla elasticiteten i blodkärlen, vilket bidrar till en normal blodcirkulation – transport av syre till musklerna och hjärnan. Ska bli kul att testa om jag märker någon skillnad. Den var ju inte precis billig…

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Kost & kosttillskott, Lidingöloppet, Skador och sjukdomar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *