Summering av april 2009

Efter en weekend (utan internet) i soliga Varberg där jag hälsade på min kompis Mattias kommer här en sen summering av april.

När jag är klar med projekten som ligger i pipen tänkte jag ta hjälp av Mattias, som är en inbiten bilfantast, för att göra en sajt som handlar om just bilar.  Jag har inte gjort någon närmare research på vad det finns för affiliates som har passande program för vår sajt så är det någon som har tips på affiliates som har bilrelaterade program är  ni välkommna att skriva det i kommentarerna.

Mina få inlägg i april:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Summering av april 2009

  1. Stefan skriver:

    När det gäller affiliateprogram för bilfantaster så är väl tidningar alltid uppskattat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.