Summering av april 2010

En mycket händelserik månad går nu mot sitt slut och jag har hunnit med en hel del, både på Squace och i mina egna projekt.

På Squace börjar det rulla på rätt bra nu. Vi har en många roliga saker på gång. Dels har vi precis lanserat Squace Labs där vi kommer att skriva om de senaste som händer med produkten. Jag har också jobbat mycket med Squace plugin för WordPress. För första gången jobbade jag med ett offshorebolag vilket var en väldigt lärorik process. I det stora hela fungerade det jättebra men det kan lätt bli missförstånd om man inte är väldigt noggrann med specifikationen. I vår plan ligger nu att göra plugins för flera andra av de stora CMS-plattformarna som finns.

En annan kul sak är att vi nu har släppt ut vår klient för Android för allmän testning. Har du en mobil med Android är du välkommen att vara med i vårt användartest.

För en tid sedan började jag att laborera med bokmarklets vilket resulterade i en bookmarklet för Squace. Med den bookmarkleten kan man lägga till vilken sida som helst på webben till sin mobil. Nu har jag tagit den idéen ett steg ytterligare och gjort om den till en addon för Firefox. Denna finns ännu inte tillgänglig då det är en del andra saker jag vill lägga till först. Nu har jag fått en massa idéer på andra saker som kan bli riktigt bra addons till Firefox.

En väldigt rolig sak som hände för någon dag sedan är att jag kom med på Christian Rudolfs lista över 99 entreprenörer som man borde följa på Twitter. Vill man göra det lite lättare för sig att följa alla kan man gå in på Therese Reuterswärd lista.

Nu har jag även arbetat fram en plan för hur Presentlistan.com ska utvecklas. I grova drag kommer jag att integrera några affiliateprogram lite mer än vad det är nu så att de blir en mer naturlig del av sajten. Detta kommer att ge användarna att mervärde samtidigt som jag har chansen att tjäna pengar på sajten.

Två blogginlägg har det också blivit:

Tutorial – Skriv egna shortcodes till WordPress

Google testar nytt virtuellt tangentbord

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *