Summering av augusti 2010

Dags för en sammanfattning av månaden som passerat. Just nu spenderar jag väldigt mycket tid med WordPress, dels att göra sajter men jag sitter äntligen och fixar i ordning med mina plugins så jag kan skicka upp dem till WordPress så fler kan ta del av dem. När man ska skicka upp dem till WordPress krävs det lite mer än när man bara ska använda dem själv. Man måste till exempel tänka igenom vad man döper bland annat funktioner till så de inte krockar med andra plugins. Även en readme.txt och gärna skärmdumpar måste också finnas.

Jag har under några månader nu funderat på vad jag ska göra med fredrikmalmgren.com som jag köpte samtidigt som denna domän och nu har jag äntligen bestämt mig. Det kommer att bli en typ av portfolio där jag kan samla allt jag gör. En sak som kommer att hamna på denna sajt är de plugins till WordPress som jag nämnde tidigare men även en hel del annat roligt som jag tänker dela med mig av.

Under de senaste veckorna har jag hjälpt en kompis med några WordPress sajter som han håller på med. Fick chansen att testa på WordPress nya tema, TwentyTen, som var rätt trevligt att arbeta med. Två sajter handlar om vin och den tredje är en form av kampanjsajt till ett större företag i Sverige.

Även en egen sajt håller på att få liv. Det är en sajt som baseras på Twitters API. De mesta av grunden är klar, men det känns ändå ganska långt kvar tills designen är på plats tyvärr.

Här är månadens blogginlägg:
Markera relevant innehåll för Google AdSense
Ny trackingkod för Google Analytics

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.