Summering av december 2010

Nu är det bara någon timme kvar på 2011 och det är dags att sammanfatta december månad.

På Squace jobbar vi hårt med Kupongfabriken.se. En första version ligger ute nu och testkörs med väldigt positiva reaktioner. Nu jobbar jag på att få till en ny version med ytterligare funktioner som har uppkommit från feedbacken vi fått. Såklart gör vi en hel del förbättringar i backend också. Kupongfabriken.se bygger på WordPress och sedan tidigare har jag jobbat en hel del med det men nu har jag fått en anledning att gräva ännu djupare i WordPress funktioner vilket jag kommer att ha en enorm nytta av i kommande projekt. Mer om det jag har lärt mig i kommande bloggposter på FredrikMalmgren.com.

Annat som hänt under december månad är att jag upptäckte att ett av Sveriges största affiliatenätverk och ett företag inte skötte tracking rätt för sina affiliates vilket resulterade i en provision på 3.90 kr när jag skulle ha en provision på över 400 kr. Båda företagen hävdade till en början att allt var korrekt men efter lite påtryckningar från min sida gick de tillslut med på att undersöka saken lite närmare och det visade sig att det mycket riktigt var fel på trackingen. Jag har inte bestämt mig om jag ska dra hela historian i en bloggpost. Finns intresse för det?

För mina egna projekt går det lite långsammare då jag har fokuserat på kundprojekt istället. Sedan när det händer saker som jag kort beskrev ovan blir man inte direkt motiverad att göra fler affiliatesajter.

I början av året skrev jag ner mina mål och jag återkommer med en uppföljning av dessa och även med nya mål för 2011.

Här är de bloggposter jag har skrivit på mina två bloggar under december.

Make a custom admin footer text
How to brand your WordPress login and registration pages
How to add a thumbnail to your WordPress RSS feed
Rensa upp på skrivbordet med Fences
Review of Smashing WordPress: Beyond the Blog

Gott Nytt År!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Summering av december 2010

  1. Benny Kvist skriver:

    Det finns definitivt intresse från sveriges affiliatemarknadsförare att höra mer om felaktig tracking. Seriösa affiliatenätverk tål öppna kort.

    Jag har summerat mina mål 2010, ser fram emot att höra om ditt 2010.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.