Summering av februari 2010

Här kommer en lite sen sammanfattning av februari som blev en månad där jag inte jobbat så mycket med mina projekt eftersom träningen till Vasaloppet och ett nyfött barn har tagit upp nästan all min tid. Nu när jag har åkt Vasaloppet (öppet spår den 28 februari) så kommer jag äntligen att få lite tid över till mina projekt.

De få minuter jag har haft över har jag spenderat på att försöka lära mig lite mer om WordPress och mer specifik hur man gör plugins och använder sig utav custom fields. Jag har några idéer på plugins som jag förhoppningsvis kan realisera till publika plugins om ett tag.

För att ha någonting att testa på har jag skapat en sajt som heter Mobile Company Directory som kommer att lista företag inom mobilbranschen. Bitarna som rör custom fields är klara så nu återstår det att göra en plugin som tar hand om filtreringen så man kan sortera företagen på flera kategorier, till exempel företag från Sverige och som håller på med streaming. I dagsläget kan man bara sortera på en kategori vilket gör att sajten inte blir lika användbar.

Missa inte att läsa mitt inlägg om mina mål för 2010.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *