Summering av januari 2011

Nu är januari slut och det är dags för en summering.

Sedan en vecka tillbaka är jag pappaledig med min son Oliver som är 13 månader. Att vara pappaledig är ett heltidsjobb men jag försöker ändå hinna med lite jobb med min enskilda firma. Just nu tar jag endast på mig att göra saker med WordPress.

Innan jag gick på pappaledighet jobbade jag med Kupongfabriken.se som är byggt helt med WordPress och ett antal egna plugins. Sajten är fylld av smarta lösningar och kopplingar till andra sajter, tex för att få kortlänkar från Delivr, koppling till Squace och ett antal andra saker. Jag ska försöka skriva några guider på en del smarta lösningar på min andra sajt som är mer fokuserad på WordPress och andra saker relaterat till webbutveckling.

Bloggposter i januari:
Uppföljning av mina mål för 2010
Ny fas i livet: Pappaledig
Infographic – The anatomy of a WordPress theme

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.