Summering av juli 2010

I juli månad har det varit väldigt lugnt på bloggen, faktiskt inte en enda bloggpost har skrivits. Anledningen till det är att jag har försökt att ta det så lugnt som möjligt under min semester. Men om man inte räknar bloggposter så har det i alla fall hänt lite andra saker.

Jag och en kompis håller på med en sajt till en vinimportör. Första utkastet på sajten blev klart igår. Jag tycker själv det blev väldigt bra. Sajten bygger såklart på WordPress och denna gång har jag fått använda många av de saker jag har lärt mig den senaste tiden. Bland annat har jag använt mig av custom post types, custom taxonomies plus en del andra saker för att modifiera funktionerna i WordPress.

Även en ny egen sajt börjar ta form. Satt uppe en sen kväll och fick en ide som jag kände att jag var tvungen att göra. Jag tänkte inte avslöja vad det är förens den är färdig men den har en stark koppling till Twitter.

Sedan har jag även börjat laborera lite med en sajt på engelska där jag till exempel kan lägga upp alla mina plugins till WordPress och Firefox och andra saker jag utvecklar som kan vara av intresse för andra. Jag skulle såklart kunna lägga upp dem på den här sajten men för att få bäst spridning ska de skrivas på engelska och då är det nog bäst att skapa en helt nya sajt för detta ändamål.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.