Summering av maj 2009

Tiden går fort och en månad till har passerat. Jag sliter på med mitt projekt och det går sakta men säkert framåt.

Bloggen går också framåt. Lär mig nya saker hela tiden vilket är väldigt kul. Nu funderar jag på om jag ska byta till FeedBurner istället för mitt vanliga RSS-flöde. Är inte så insatt så jag måste bara undersöka fördelarna respektive nackdelarna innan. En positiv sak med FeedBurner är att man ser hur många som prenumererar på RSS-flödet vilket man inte gör med sitt vanliga RSS-flöde. Egentligen inte jätteviktig men alltid kul att se om det är några som följer bloggen i någon RSS-läsare vilket inte syns i Google Analytics.

Här är mina inlägg från maj:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *