Summering av maj 2010

Det är sista dagen i maj och det är dags för en summering av månaden som gått.

Red Herring 100 Europe Winner

Red Herring 100 Europe Winner

Squace börjar komma in i ett bra flyt nu. Utvecklingen går framåt och nästan varje dag släpper vi nya versioner för intern testning. Det är rätt mycket som har ändrats under de senaste månaderna.

Förra månaden skrev jag att det var en del saker jag ville lägga till i vår Firefox add-on innan vi släppte den men jag ändrade planen lite och släppte ut den på vår labs. Lika bra att folk får testa den och komma med feedback innan jag gör mer på den.

När jag ändå var inne på att lära mig om add-ons till Firefox så passade jag på att göra 3 sökmotorer som fungerar både på Firefox och Internet Explorer. En av sökmotorerna är för att söka efter sajter i Squace och de två andra är för att söka på våra två bloggar, blog.squace.com och labs.squace.com.

Som en perfekt avslutning på månaden vann vi Red Herring 100 Europe Award.

I mina egna projekt så har jag jobbat lite med Presentlistan.com. I versionen som ligger uppe nu baseras presenttipsen på användares önskningar vilket lätt kan bli lite begränsat när det kommer till produktinformation och priser. Jag ville ge användarna lite mer information så i nästa version är presenttipsen baserade på en tjänst som gör att jag kan visa produkter från väldigt många kategorier samt att ge användare tillgång till både priser och produktinformation.

I februari skrev jag att jag hade gjort en sajt som heter Mobile Company Directory. På grund av tidsbrist har jag tidigare prioriterat bort denna sajt men nu har jag hittat en kompis som kan ta över och driva sajten framåt och jag kommer i framtiden endast att göra småsaker på den.

Mina blogginlägg i maj:

Tutorial – Skapa ett plugin för dina shortcodes i WordPress
Skapa profiler i Firefox
Idag fyller WordPress 7 år!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.