Summering av mars 2010

I mars har jag jobbat mycket med WordPress, både privat och på jobbet. På Squace har jag jobbat med en ny webbplats som vi snart kommer att gå live med. Den är byggd med WordPress och ett premium tema. Dock krävdes det en del anpassningar för att få det att fungera som vi ville så jag har spenderat en hel del tid med det. Bland annat fick jag implementera miniatyrbilder eftersom temat hade gjort en egen lösning med custom fields som jag inte var helt nöjd med. Hur man gör detta skrev jag ner i en tutorial här på bloggen.

För några dagar sedan uppdaterade jag denna blogg till senaste versionen av WordPress. När jag gjorde uppdateringen fick jag problem med att WordPress fick för lite minne. Hur man löser det skrev jag ner här i bloggen.

Jag har även spenderat en del tid med att komma på hur jag på bästa sätt ska kunna tjäna pengar på Presentlistan.com. Planen är nu i grova drag klar så nu ska jag bara få tid att sätta mig ner och utveckla det som behövs för att göra verklighet av planerna. De sista veckorna har den också börjat få en del trafik från Google men även från sajter som Bröllopstorget där folk är intresserade av att  skapa en presentlista för sitt bröllop.

Här är mina inlägg i mars:

Draknästet säsong 2
Utöka minnet för WordPress
Tutorial – Använd miniatyrbilder i WordPress

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *