Summering av november 2010

I november har jag jobbat med WordPress på heltid. Totalt har jag hunnit med att göra fyra sajter var av två i min egna firma.

Vi på Squace håller på att lansera en ny tjänst som heter Kupongfabriken där företag kan skapa en sajt och lägga upp kuponger som deras kunder sedan kan ta med sig i mobilen. Ett exempel på detta är Team Sportia Birsta som redan har lagt upp ett gäng kuponger.

Tjänsten bygger på WordPress Multisite med ett antal egenutvecklade plugins och koppling till tjänster som Delivr, Squace och till Quedros SMS-tjänst.

I min egna firma fick jag i uppdrag av Elektroskandia att göra Ziton.se som är en informationssida för en av världens ledande brandlarmstillverkare.

Sista sajten, som inte riktigt är klar, är TeamSportiaBirsta.se som är en sajt till en Team Sportia butik i Sundsvall.

Mitt egna projekt som jag nämnde förra månaden har stått still. Inte mycket kvar men eftersom jag haft så mycket annat att göra så måste jag prioritera och då kommer kundprojekt såklart först. Förhoppningsvis hinner jag slutföra sajten nästa månad.

Månadens blogginlägg:

New version of Clean up wp_head
Add debug mode to WordPress
How to add a favicon to your WordPress site
How to increase WordPress memory limit

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.