Summering av oktober 2009

Det är bara någon timme kvar på oktober så det är dags att summera inläggen på bloggen och vad som hänt i mina projekt.

Inte mycket har hänt på Konsultprofil.se i oktober. Ytterst små buggar har blivit fixade annars så rullar sajten på fint. På listan över förbättringar finns bland annat funktioner för att kommentera både profiler och projekt. Skulle även vilja få till en snygg design som är lite mer tilltalande.

Lampguiden.com fick se dagens ljus. På denna sajt kan man se teknisk data för ett flertal lampor men även se vilken karaktär och sken varje lampa har. I skrivande stund har vi lite mer än 80 lampor men vi kommer snart att utöka detta. Vi är även ute och letar efter samarbetspartners.

Jag håller också på med ett projekt som är mer eller mindre klart om man ser till den tekniska biten. Det som saknas är någon snygg design men det är på gång. Vad det är för sajt kommer jag att hålla på en stund till. Min förhoppning är att sajten lanseras inom någon vecka eller två beroende på när designen blir klar.

På ritbordet ligger ett antal sajter där vissa finns som färdiga mockups medan andra enbart finns som kladdiga skisser. Idéer finns det gått om men tiden är en bristvara.

Några inlägg har det också blivit på bloggen:

Testa din mobilsajt med ready.mobi
Hitta rätt lampa på Lampguiden.com
Andra upplagan av 24 hour business camp startade idag
24 hour business camp är slut för den här gången

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *