Summering av oktober 2010

Nu är det endast några timmar kvar på oktober så det är hög tid för en summering av de jag gjort under månaden.

En ny sajt är på gång, alla stora delar är på plats så nu återstår den för mig tråkigaste biten – design av sajten. Detta är den bit som jag verkligen inte ser fram emot i mina projekt. Som tur är har jag en del kompisar som tycker detta är roligt så jag får utbyta lite tjänster med dem för att få detta klart.

Under oktober släppte jag ett nytt plugin till WordPress och är nu uppe i tre stycken. Det senaste heter Relevant AdSense Ads och används för att hjälpa Google AdSense utskilja vad som är relevant och vad som inte är det på en sida.

Mina första tre WordPress plugins har snart tillsammans blivit nedladdade 500 gånger vilket är väldigt kul och inspirerar mig att göra fler. Hittills har det varit ganska simpla plugins men det finns mer avancerade på lager som jag ska ge mig på väldigt snart. Vissa av dem har jag faktiskt redan i fungerande skick men de behöver en del jobb för att kunna släppas till WordPress plugin repository.

Om man tittar på de antal bloggposter jag skriver varje månad inser man snabbt att jag inte kommer att vinna något bloggpris. Jag fortsätter min utstakade bana med få, relevanta och förhoppningsvis välskrivna bloggposter hellre än en massa irrelevanta.

Denna månad blev det ett inlägg om mitt senaste plugin till WordPress – Hjälp Google AdSense hitta relevant innehåll

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.