Summering av september 2009

Idag är det sista dagen i september och det har varit en månad då jag hunnit med en helt del arbete med mina egna projekt.

Konsultprofil tog ett steg framåt genom att öppna upp registreringen och sajten fick även ett antal buggar rättade. En hel del återstår att göra innan jag är helt nöjd (om man någonsin blir det). Nästa funktion på tur är att man ska kunna kommentera profiler och projekt. Detta ligger troligtvis en bit i framtiden då jag har lite andra projekt som tävlar om min tid.

En sajt som jag och två kompisar har jobbat på ett tag kommer förhoppningsvis att släppas väldigt snart. Den sajten har stort potential att få många besökare och en hel del uppmärksamhet. Ska bli kul att se hur vi lyckas här.

Jag har även påbörjat ett nytt eget projekt som från början var en väldigt litet sajt som jag tänkte göra mest för att det var kul men som nu växt en hel del. Sajten har en väldigt bred målgrupp och är (i teorin) väldigt lätt att sprida så potentialen för att många kommer att använda den är stor. På denna sajt kommer jag på allvar att utforska djungeln av affiliateprogram vilket kommer att bli väldigt spännande.

Månadens inlägg:

Uppdateringar på Konsultprofil.se
Få inspiration till nya .se-domäner
Använd INI-filer med Zend Framework och PHP

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *