Summering av september 2010

Kylan närmar sig i rasande fart och imorgon är det oktober. En lite sammanfattning av september är alltså på sin plats.

September var en kul månad då jag släppte mina första officiella WordPress plugins. Hittills är det två stycken som ligger på min profil på WordPress plugin directory.

Easy Excerpt – Ett plugin för att hantera den sammanfattande texten som WordPress skapar per automatik om man inte själv skriver den.
Clean up wp_head – Med detta plugin kan man ta bort oönskad HTML-kod från wp_head.

Jag har många fler plugins på lager varav en kommer troligtvis att laddas upp inom kort.

Eftersom jag nu publicerar material som även personer som inte pratar svenska kan använda tyckte jag det var på sin plats att även skapa en sajt på engelska och vad passar bättre än att använda den hittills oanvända FredrikMalmgren.com för detta ändamål.

Nu för tiden är jag väldigt insnöad på WordPress. Hittills har det inte varit några mer avancerad projekt utan lite enklare bloggar och sajter till företag. Nu har jag lite planer på en mer avancerad sajt där jag kommer att behöva använda många av WordPress API:er.

Det blev också ett blogginlägg i september – Min första officiella WordPress plugin och en ny sajt

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Summering av september 2010

  1. Nabil skriver:

    WordPress är fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.