Tävlingsrapport – Hässelbyloppet 2014

Hässelbyloppet

I år var det tredje året jag sprang Hässelbyloppet. Varje år har jag förbättrat min tid med ett par sekunder, så också detta år.

Som vanligt var det ett härligt arrangerat lopp och jag hade väldigt tur som slapp regnet som började vräka ner precis när jag kommit hem igen (bor i Hässelby så jag har nära hem).

Tiden blev 46:08 min så det blev en förbättring med 13 sekunder. Mitt långsiktiga mål är att komma under 45:00 min. Fast det bara är en dryg minut är det lättare sagt än gjort att kapa den tiden när man inte enbart satsar på löpningen utan har andra sporter också som måste underhållas.

Kanske om jag fullföljer min plan med att springa en gång i veckan hela året, även under tiden de andra sporterna körs, så kanske jag kan klara denna tid och även göra bättre ifrån mig i Lidingöloppet

Jag hade tänkte bjuda på en GoPro film över hela loppet men på grund av diverse teknikstrul är den inte klar. Jag uppdaterar detta inlägg när den väl är klar.

Det här inlägget postades i Hässelbyloppet, Tävlingsrapport. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tävlingsrapport – Hässelbyloppet 2014

  1. Pingback: Tävlingsrapport - Stockholm Tunnel Run 2014 - Fredrik Malmgren

  2. Pingback: Filmer från hela Hässelbyloppet 2013 och 2014 samt några andra lopp - Fredrik Malmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.