Tävlingsrapport – Stockholm Tunnel Run 2014 – Norra länken

Stockholm Tunnel Run

Stockholm Tunnel Run var Europas största millopp sett till deltagarantalet och gick i Norra länken. Detta lopp är av förklarliga skäl ”once in a lifetime” så det var extra kul att springa det.

Dagen innan loppet mådde jag inget vidare och funderade på att kasta in handduken redan då men bestämde mig för att avvakta till nästa morgon. På morgonen var det bättre men inte helt bra men beslutade mig i alla fall för att åka in och springa men att verkligen försöka lyssna på kroppen.

Väl när startskottet gick var tankarna på att ta det lugnt som bortblåsta… Märkte dock väldigt snabbt att kroppen inte ville vara med så redan efter ca en kilometer fick jag slå av på takten och sedan successivt springa långsammare och långsammare under hela loppet. Otroligt frustrerande att inte kunna ta rygg på löpare som egentligen inte springer fort men kroppen vill bara inte öka farten.

Stockholm Tunnel Run Banskiss

Banskiss

Stockholm Tunnel Run Höjdprofil

Höjdprofil

Jag gick i mål på 50:55 min vilket är ganska långt från önskad tid på sub 47 min som jag hellre hade sett på klockan.
Som på Hässelbyloppet sprang jag med GoPro på huvudet. Filmen kan ni se här nedan.

Det här inlägget postades i Stockholm Tunnel Run, Tävlingsrapport. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.