Testade idag om axel och revben höll för att staka

Idag tänkte jag testa hur det kändes i min axeln och revbenen när jag stakar. Gick ner i källaren där min SkiErg står. Börjar göra några drag och känner direkt i revbenen att detta inte kommer gå. Axeln kändes ganska okej de få drag jag gjorde men revbenen sa ifrån direkt tyvärr.

Det blev till att tänka om och ta på mina cykelbyxor och byta till min Monark LT2 istället. Körde 40/20 intervaller. Jobbigt men kändes bra! Efter det körde jag gym. Försöker testa mig fram vilka övningar jag kan göra som har positivt inverkan på stakningen men som revben och axel klarar av under tiden de läker. Blev i alla fall totalt 2 timmar in på träningskontot idag.

Får se om jag bokar ett besök hos min naprapat nästa vecka om det inte blir bättre de närmaste dagarna i axeln. Axeln är den största oron för där kan massa olika saker hänt, revbenen läker med tiden så där är det bara att vänta ut.

Det här inlägget postades i Allmänt, Skador och sjukdomar, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.