Tillbaka från 1,5 veckas förkylning och hosta

Efter cirka 1,5 vecka med snuva och hosta så börjar jag komma tillbaka. Under veckan var jag ute på en snabbare promenad för att testa hur kroppen kändes och det gick bra. Gick ca 10 km från mig förbi Maltesholmsbadet och vidare mot Kanaanbadet och sedan hem igen. Väldigt fint att gå längst vattnet.

Utsikt mot Grimsta båtsällskap

Igår skulle jag cyklat med min SUB-grupp och planen var ca 14 mil i 32+ km/h så det kändes inte riktigt som den start jag behöver. Blev till ett pass solo på Mälaröarna istället.

JohannelundstoppenKörde strax över 10 mil i kontrollerat tempo. Ville inte att pulsen skulle rusa iväg för mycket. Hastigheten landade på ca 29 km/h. Eftersom jag bor i Hässelby så har jag väldig nära Johannelundstoppen så det blev också en tur upp dit på hemvägen. Jag använder ofta den backen för att träna löpning i men det här var faktiskt första gången med cykel. Kan klart rekommenderas.

CykeltvättAvslutade gårdagen med lite cykelvård. Tråkigt men nödvändigt om man vill att sakerna ska fungera och hålla länge.

Idag känns benen ganska slitna så ikväll blir det nog ett pass för överkroppen istället i hemmagymmet.

Hemmagymmet översikt

Det här inlägget postades i Skador och sjukdomar, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Tillbaka från 1,5 veckas förkylning och hosta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.