Tio dagar kvar till Lidingöloppet

Nu är det bara tio dagar kvar till Lidingöloppet och formen är långt ifrån bra. Hela säsongen har varit kantad av problem.

Det började på Vätternrundan där jag fick ont i höften vilket jag behandlade hos Naprapatlandslaget och fick det under kontroll. Sedan var jag ute och sprang då jag trampade snett vilket resulterade i en ömmande fot ett par dagar men det kunde gått mycket värre.

Sedan tränade jag på bra hela sommaren men i slutet av semestern så började jag få ont i höftböjarna samt åkte på en förkylning som varade i tre veckor. Under tiden jag inte kunde springa försökte jag göra allt för att bli bättre i höftböjarna med behandlingar hos naprapat samt övningar hemma i princip varje dag men det är fortfarande inte bra. Nu är det en kamp mot klockan för att bli bra till Lidingöloppet. Som detta inte var nog slog jag i en tå på höger fot när jag lekte med min son så den svullna upp och blev helt röd. Nu har den mesta svullnaden gått ner och färgen är nästan tillbaka till det normala men den är fortfarande väldigt öm. Det går att springa med den men i både uppförsbackar och nedförsbackar gör det ont och hämmar löpsteget. På platten går det okej som tur är.

Min dotter på 13 månader har blivit väldigt förkyld så det fattas bara att jag åker på en ny förkylning dagarna innan loppet….

Jag har trots allt ovan inte gett upp hoppet om att kunna springa på en tid under tre timmar men oddsen är inte precis på min sida känner jag.

Nu håller jag tummarna för att turen vänder och jag lyckas på något mirakulöst sätt pricka en formtopp!

Det här inlägget postades i En svensk klassiker, Lidingöloppet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *