Tjuvtitt på Squace nya utseende

Just nu är vi i full gång med att utveckla en ny version av Squace och lanseringen närmar sig med stormsteg. Till lanseringen kommer vi att släppa både en ny webb och en ny klient. Folk som sett och testat den nya klienten säger att den är både snabbare och mer användarvänlig än den gamla.

Squace Quattro

Squace Quattro

Klienten, som går under arbetsnamnet Quattro, har fått ett gäng nya funktioner och en del ändringar i det grafiska. En stor förändring i gränssnittet är att ”Garaget”, där man kunde samla länkar för snabb åtkomst, nu är borta till förmån för integrerade applikationer. Vi har även lagt till en meny från vilken man bland annat kan komma åt alla nya vyer.

Utöver de grafiska förändringarna har vi även utvecklat en mängd nya funktioner. Vilka de är måste jag hålla på ett tag till men jag kan säga att produkten kommer att öppna upp för många nya möjligheter att nå det innehåll man vill från mobilen.

Sedan en tid tillbaka har vi haft förstärkning av två mycket kompetenta J2ME utvecklare som verkligen vet vad de gör. Trotts att klienten har många nya funktioner har den krympt med nästan 30%, utan att någon större vikt har lagts vid optimering.

En liten bit kvar till mål men vi kommer att klara det!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.