TradeDoubler vill inte ha svenska affiliates

Jag satt nu på kvällen och tänkte registrera mig på TradeDoubler som publisher (affiliate). Det visade sig vara lättare sagt än gjort. I registreringsprocessens första steg ska man välja vilket typ av konto man vill ha, vilket land och språk. Jag valde företag, Sverige och svenska. I nästa steg ska man fylla i övrig kontoinformation. Här tog det stopp för mig.

Steg 2 i TradeDoublers registrering

Steg 2 i TradeDoublers registrering

Som ni ser på bilden vill TradeDoubler att jag ska fylla i land men det finns inget fält för detta. Fick även felmeddelande om att jag inte valt format för deras nyhetsbrev vilket är rätt komiskt eftersom det per automatik är inställt på HTML.

Bara för att testa så valde jag England och engelska i första steget. Då får man ett fält för land och jag antar att man kan registrera sig. En annan märklig sak är att efter formuläret blivit validerat står allt på engelska.

Ni som redan är publishers hos TradeDoubler, hur lyckades ni (förutom att välja England och engelska)?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *