Uppdateringar på Konsultprofil.se

Under veckan har äntligen Konsultprofil.se fått lite nya funktioner och förhoppningsvis färre buggar. Läs mer om de två största uppdateringarna nedan.

Öppen registrering
Fram till idag så har sajten varit i en stängd beta då man måste ha haft en inbjudan från en befintlig medlem för att skapa en profil. Nu när det är fritt fram för alla att registrera sig ska det blir kul att se om det finns något intresse för en sajt som denna.

Förbättrad SEO
SEO är ett område som jag inte lagt ner så mycket energi på tills nu. Nu var det dags att fixa så alla sidor rankar lite bättre i sökresultaten. Här har jag gjort på två olika sätt. Det finns dels funktioner som automatiskt sköter om sökmotoroptimeringen av användares profiler, projektsidor och sidor som listar en användares projekt per tagg. För användares profiler och projektsidor finns det även möjlighet för användaren att sköta detta själv om man vill.

Till nästa uppdatering av sajten kommer förhoppningsvis funktioner för att kommentera både profilsidor och projektsidor. Detta tror jag kommer att ge sajten mer liv och göra den mer attraktiv för besökare men även för de som har en upplagd profil.

Testa gärna att registrera en profil och lägg upp era projekt. Om ni har förslag på funktioner eller förbättringar får ni mer än gärna skriva en kommentar.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.